söndag 15 januari 2012

Men helvete vad folk bråkar hela tiden..

*Ring ring* *ring ring*
-Hallå, någon svarar
-Ja hej, det var tonåren här. Jag vill ha tillbaka mina tjaffs, tack.

Alltså på riktigt.. ge upp. Det finns mycket bättre saker i livet än att tjaffsa hela tiden. Kan ni inte hålla sams så LEK INTE MED VARANDRA DÅ! Nej du är inte bättre än någon annan, nej du behöver inte säga till alla vad alla andra säger, nej du behöver INTE vara "ärlig" mot alla hela tiden om det skapar bråk och är bara för att vara elak.
Lägg bara ner.
Kan man inte säga snälla saker kan man faktiskt hålla käft! Kan man inte låta bli att säga trista grejer så kan man faktiskt hålla sig inomhus- isolerad och sluta tilltala folk.

Jag är så sjukt trött på att se alla facebookuppdateringar där alla hackar på alla och pikar flyger huller om buller. Ja man kan vara på dåligt humör- jaa man kan dela det med omvärlden genom facebook men NEJ man ska inte skriva saker som så uppenbart handlar om någon annan. Ni är ELAKA! Fattar ni det? ni är DUMMA mot andra. Ni får folk att må DÅLIGT! Vill ni på riktigt vara den som sårar någon annan medvetet? Alltså, sånna som ni får mig att tappa hoppet om människor.

Sluta vara så jävla nedlåtande mot varandra, sluta snacka så jävla mycket skit om alla hela tiden. Vill ni skvallra- skvallra om bra saker. Typ "hörde du att Felicia fick en bunt rosor av sin kille häromdagen- så sjuukt gulligt" eller "alltså Linas nya hårfärg är så sjukt fiiin, har du sett den?"

FaAn vad töntiga ni är. Det är ni som sabbar världsfreden- i tell you.

Frankrike ringer till belgien bara för att berätta att nigeria har snackat skit om tyskland bakom dennes rygg, varpå belgien säger det till tyskland och tyskland blir skitförbannad på nigeria och bombar skiter ur dem. Det är SÅ NI GÖR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar